Szűrés

A(z) Vodafone Magyarország Alapítvány kulcsszót tartalmazó cikkek

Díjazták az ÉletMentő applikációt

2020. szeptember 23. -

Az év digitalizációs projektje kategóriában díjazták a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat által közösen fejlesztett ÉletMentő applikációt. Az IVSZ által létrehozott Gyurós Tibor-díjjal a hazai digitalizáció fejlődésében aktívan szerepet vállaló személyeket és vállalkozásokat ismerték el.

Tovább

Ingyenes oktatási és szórakoztató tartalmak a Vodafone-tól

2020. március 16. -

A digitális oktatást biztosító adathasználat nélküli elérések mellett a következő három hónapra az előfizetőknek biztosított extra 15GB adatkeretet és április 30-ig mindenki számára elérhető prémium TV csatornákat nyújt a szolgáltató.

Tovább

A Vodafone Főállású Angyalok több ezer ember életét tették könnyebbé 2019-ben

2019. december 29. -

A 2019-es évben négy Főállású Angyal dolgozott társadalmi célú projektjén a Vodafone Magyarország Alapítvány égisze alatt. Az Angyalok a tanárok, a tartós kórházi ellátásra szoruló gyerekek, a nők és a fogyatékkal élők csoportját segítették munkájuk során. 

Tovább

Rengeteg nőnek segíthet a Vodafone új applikációja

2019. október 25. -

Több mint 200.000 nőnek lehet segítségére a Lucy nevű közcélú applikáció. Az interaktív menstruációs naptár az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány megbízásából és a Vodafone Magyarország Alapítvány támogatásával készült, a tini edukáció részeként. Az applikáció az egészséges menstruációs ciklus működését, az endometriózis és más női betegségek széles körű megismertetését, és a tünetek korai diagnózisát hivatott segíteni. A Lucy a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnáziumban, egy rendhagyó óra keretében mutatkozott be elsőként.

Tovább